info@VrijGroeneRijschool.nl
06-19161331

Groene

Waarom kies jij voor groen?

Om onze leefomgeving schoner te krijgen zou je niet moeten autorijden. Jij en ik weten dat dat niet meer past in deze tijd. Autorijden geeft Groene rijschool Zutphennu eenmaal vrijheid van leven. Je kunt wel een groene start maken, een keuze om milieubewust je rijbewijs te halen met de vrije groene rijschool.

Ik heb voor mijn autorijschool bewust gekozen voor het rijden op groengas en niet electrisch. Groengas is op dit moment de manier om milieubewust in een handgeschakelde auto te leren rijden. Door voor groengas te kiezen komt er bijna geen CO2 en geen kankerverwerkende fijnstof en NOX in de lucht, zoals dat bij het rijden op diesel, benzine en LPG wel het geval is. Verder is groengas inmiddels goed verkrijgbaar en duurt het vullen van de tank hooguit 5 minuten .

Als je echt iets wil weten over het rijden op groengas in Nederland verwijs ik graag naar een erg leuke film over het rijden op groengas : www.plnkgs.nl maar je kan mij ook altijd bellen.
Dit aanbod geldt natuurlijk ook voor collega rij instructeurs want het blijft vreemd dat er eigenlijk nog maar 2 rijscholen in Nederland zijn die rijden op groengas.
Het rijden op groengas veranderd niets aan de kwaliteit van rijden. veiligheid, comfort en reactiesnelheid zijn identiek aan het rijden op andere brandstoffen.

Ik geef rijles in een nieuwe Volkwagen Up!, voorzien van alle moderne techniek. Airbags en ABS zorgen voor jouw en mijn veiligheid. De Volkswagen Up! is voldoende ruim, maar heeft ook een prettige maat voor bijv. het leren inparkeren.