info@VrijGroeneRijschool.nl
06-19161331

Vrij

Ieder mens is anders en ieder mens heeft de vrijheid om te leren. Die vrijheid wil ik mijn leerlingen bieden. Als zelfstandig rij instructeur ben ik vrij, de lesmethode te kiezen die het beste bij jou persoonlijkheid past.

Omdat ik, naast het rijden in een personenauto ook bevoegd ben om te rijden in vrachtwagens, inclusief aanhanger kan ik verkeerssituaties en gedrag van andere weggebruikers goed en op juiste manier tijdig inschatten. Deze kennis en ervaring gebruik ik in mijn lessen om jou op te leiden tot een zelfstandig chauffeur die dagelijks geniet van de vrijheid die het autorijden biedt.

Het geven van instructie, coachen en begeleiden van mensen heeft altijd deel uitgemaakt van mijn werk. Als rij instructeur heb ik ervaring in het begeleiden van jongeren met ADHD, PDD-NOS en autisme. Ik ben gecertificeerd faalangstinstructeur.

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat er bij het huidige CBR examen om dat je veilig, zelfstandig en milieubewust hebt leren autorijden en dat kan laten zien.